Öne Çıkanlar komplohaber sms api kullanımı tuba hezer çökme gün zileli

"Darbe ihbarı aldık" açıklaması

Ukrayna darbe haberleriyle çalkalanıyor. Kendisine sorular yöneltilen bir programa katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, istihbarattan darbe bilgisi aldıklarını söyledi. Zelenskiy ancak böyle bir durumda ülkeden ayrılmayacaklarının altını çizdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy bu açıklamaları Ukrayna'da bir televizyon programında yaptı.

VERDİĞİ CEVAPLA MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEDİ

Katıldığı 'Ukrayna Devlet Başkanına 30 Soru' adlı programda ülkesindeki birçok sorunu dile getiren Zelenskiy, sunucudan gelen bir soruya ise verdiği yanıtla herkesin ekrana kilitlenmesine neden oldu.

DARBE OLACAĞINA DAİR İSTİHBARAT BİLGİSİ ALDIKLARINI SÖYLEDİ

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, 1 Aralık'ta 'darbe' yapılacağına dair kendilerine bilgi geldiğini aktardı.

İŞ ADAMI BU PLANIN İÇİNDE

Üstelik Zelenskiy, iş adamı Rinat Ahmetov'un darbe girişimine dahlinin konuşulduğu bir ses kaydının bulunduğunu ifade etti. 

ÜLKEYİ TERK ETMEYECEĞİM

Gelen istihbaratla ilgili Ahmetov'u devlet başkanlığına davet eden Zelenskiy, kendisinin 2014'te ülkeden kaçan eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç gibi olmadığını söyledi. Zelenski asla kaçmayacağım dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.