Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Demirtaş Davutoğlu'na yüklendi: "Terörist cenazelerine neden gitmiyorsun"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Bugün Tv’ye çıktı. Demirtaş skandal ifadelerine canlı yayında da devam etti. HDP lideri Başbakan Davutoğlu’na “niye PKK’lıların cenazesine gitmiyor” sorusunu sordu.

Teröristlerin cenazesine gitmediği için başbakanı eleştiren Demirtaş kendisinin fursat buldukça asker ve polis şehitlerinin cenazelerine gittiğini söyleyerek şehit cenazeleriyle terörist cenazelerini aynı kefeye koydu.

Başbakanı terörist ailelerinin acısını paylaşmamakla ve terörist cenazesine gitmemekle suçlayan Demirtaş’ın ifadeleri tartışmaya yol açtı. HDP lideri ayrıca sadece Davutoğlu’nun değil, cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir devlet yetkilisini terörist cenazesine gitmediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.