Öne Çıkanlar Fenerbahçe başakşehir flaş haber afrika athena kimyasal silah

Donald Trump'tan Siyahiler ve Müslümanlar sorusuna yanıt

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump CBS kanalında, ABD'nin iç ve dış politikası hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

MEDYAYI SUÇLADI

ABD'de yaşayan siyahilerin ve Müslümanların kendisinin başkan seçilmesinden sonra dehşete düştüğünün belirtilmesi üzerine, Trump ABD medyasına yüklendi. ABD Başkanı"Eğer gerçekten böyle hissediyorlarsa bu berbat bir şey. Bence bu korku medya tarafından hazırlanıyor çünkü ülkede bazı olaylar daha önce de yaşanmış olsa da sanki şimdi başlamış gibi gösteriyorlar. Eğer ben bir şey söylememiş olsam dahi, onlar bir şey bulup hikayeleştirirler, basın bu işe yarıyor." açıklamasını yaptı.

"PROTESTOCULARIN ARASINDA PROFESYONELLER VAR"

Trump, kendisini sokaklarda protesto edenlerin aslında kendisini çok da iyi tanımadıklarını ve göstericilerin arasında profesyonel provakatörlerin olduğunu söyledi. 

"CUMHURİYETÇİLER SOKAKLARA ÇIKSA TEPKİLER FARKLI OLURDU"

Trump şunları da kaydetti: "Beni protesto edenlere korkmamaları gerektiklerini söylemek istiyorum. Korkmayın, bu ülkenin gücünü tekrar geri getireceğiz. Seçimlerden yeni çıktık ve biraz zaman verilmesi gerekiliyor. İnsanlar protesto gösterisi yapıyor. Eğer Hillary Clinton kazansaydı ve benim destekçilerim sokaklara çıksaydı herkes kınamaya başlardı. Farklı bir tavır sergilerlerdi. Çifte standart uygulanıyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.