Öne Çıkanlar ışid KPSS türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid

Duterte ABD'ye meydan okudu

Filipinler Devlet Başkanı Duterte, başkanlık koltuğunda 100. gününün sonunda yaptığı konuşmada, ABD yönetimine “Hadi beni devirin.” diyerek bir kez daha meydan okudu.

"BİZE PASPAS MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ"

Duterte, “Bize paspas muamelesi yapamazsınız. Aksi halde buna pişman olursunuz. Söylediklerinize dikkat edin. Aksi halde Filipinler’i kaybedersiniz.” ifadelerini kullandı. 

"CESARETİNİZ VARSA DENEYİN"

Duterte, “Beni CIA vasıtasıyla devirmek mi istiyorsunuz? Cesaretiniz varsa deneyin. Şerefimi, yaşamımı ve başkanlığımı hiçe saymış biriyim. Başıma ne gelirse gelsin kaderden başka bir şey değildir. Eğer devrileceksem, bu da başkanlığımın bir parçasıdır."şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Devlet başkanlığına gelir gelmez uyuşturucu kartellerine savaş açan Duterte'nin 3 binden fazla uyuşturucu kaçakçısının ölüm emrini verdiği tahmin ediliyor.. Duterte'nin bu politikası ülke içinden ve yurtdışından büyük tepki alırken, Birleşmiş Milletler ve ABD, Duterte'ye söz konusu ölümleri durdurması ve "uluslararası insan hakları yükümlülüklerine uyması" çağrısında bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 8 yıl önce

helal be