Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Ece Temelkuran Türkiye'yi bakın hangi ülkelere benzetti!

Gazeteci yazar Ece Temelkuran, Türkiye'den taşınarak 1 yıl önce Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e yerleşti.

BEYAZ TÜRK FOLKLORU

Türkiye'den başka ülkelere taşınmalar hakkında "Bu bir tür Beyaz Türk folkloru haline geldi" yorumunu yapan Temelkuran, ülkesini Lübnan'a benzetti.

TÜRKİYE LÜBNANLAŞTI

Türkiye'nin günden güne Lübnanlaştığını savunan Ece Temelkuran, ülkede herkesin kendini yorgun hissettiğini söyledi.

ORTADOĞU ATMOSFERİ

Hürriyet'e konuşan yazar Temelkuran, ülkesiyle ilgili şu kötülemeleri yaptı: "Türkiye'de yaşayınca dünyada yaşamıyorsun aslında. Lübnan'da da öyledir mesela. Orada yaşayınca da dünyada yaşamazsın; Lübnan'da yaşarsın. O kadar çok şey gelişir ki, dünya meseleleriyle ilgilenecek ne zamanın ne de enerjin kalır. Türkiye de bu hale geldi. Lübnanlaştı. Türkiye'de o kadar çok şey oluyor ki senin bir şey üretmene gerek kalmıyor ve Ortadoğu'nun o aldatıcı atmosferine girmiş oluyorsun. Hiçbir şey yapmadan birçok şey yapmış gibi hissediyorsun... Sürekli yorgun hissediyorsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
teoman 6 yıl önce

Vatanın değerini bil