Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Endonezya’da 6.6 büyüklüğündeki deprem korku yarattı! 60 kişi yaralandı...

Endonezya'nın Batı Paupa bölgesindeki Sorong kasabının 28 kilometre kuzeyinde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem ülkede büyük korku yarattı.

Depremin yerel saatle 01.00 sıralarında meydana geldiği ve yerine 24 kilometre derinliğinde olduğu bildirildi. Binalarda hasar meydana gelirken, deprem nedeniyle 60 kişinin de yaralandığı bildirildi.



Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, Endonezya'da meydana gelen deprem sonrasında halkın bir kısmının barınaklara yerleştirildiği ve Manokwari kentindeki bir hastanenin de boşaltıldığı belirtildi.

Depremin Tsunami dalgalarını harekete geçirmediği açıklanırken, 2004 yılında Tsunami nedeniyle başta Endonezya olmak üzere 230 bin kişinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.