Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

'Erdoğan'ın gücü daha da arttı'
Ruslar Binali Yıldırım'ın Ak Parti'nin başına geçmesinden rahatsız... Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Başkanı Konstantin Kosaçev, Türkiye'de Binali Yıldırım'ın yeni başbakan olarak görevlendirilmesinin teknik bir konu olduğunu savundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünün daha da arttığını söyledi. Rus senatör, Erdoğan'ın gücünün artmasının tehlike oluşturduğunu iddia ederek, “Bundan güzel şeyler beklenmez" açıklamasını yaptı.

RUSYA NATO'YU DÜŞÜNÜYOR(!)

Tass Ajansı'nın haberine göre, Yıldırım'ın Başbakan olmasının Türkiye'de parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçişi daha güvenli hale getirdiğini savunan Kosaçev, “Böylece AKP'de güç bir kişinin elinde daha merkezi hale getirildi. Bu kişinin diktatör gibi davranışları Türkiye'nin müttefiki NATO içinde de ciddi endişe oluşturuyor" açıklamasını yaptı.

BİNALİ YILDIRIM ERDOĞAN'A BAĞLI



Kosaçev, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la başkanlık planı ve anayasal değişiklik konusunda aynı fikirde olmadığını söylerken Binali Yıldırım'ın ise tamamen Erdoğan'ı desteklediğini ifade etti. Kosaçev, “Yeni Başbakan'ın Erdoğan'a ve onun düşüncelerine sorgulamadan bağlı olacağı anlaşılıyor" açılamasını yaptı. 

Kabine değişikliği konusunda da değerlendirmede bulunan Rus senatör şunları da sözlerine ekledi;

“Burada temel sorun yeni başbakan değil. Açık olan şu ki, ülkede artık bir kişinin iradesi çok daha fazla öne çıkacak. Onun gücü artıyor. Tehlikeli adımlar atılabilir. Ben bundan güzel şeyler beklemiyorum. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim - Danimarka 8 yıl önce

Diktatörmü ? Ulan sen Russun ne zaman gördün demokrasiyide , millete diktatör diyorsun geri zekali ...

Misafir Avatar
mustafa yıldır 8 yıl önce @Nazim - Danimarka

diktatör arıyorsa rusya stalin ve lenin gibi iki azılı şerefsiz var kendi tarihlerinde

Beğenmedim! (0)
Avatar
A.T.S 8 yıl önce

Ulan Rus artığı sizin başınızdaki o putin bostan bekçiliğimi yapıyor hepiniz ona bağlı değilmisiniz suriyedeki masum insanları katleden siz değilmisiniz yani Putinin emriyle olmuyormu niye hic biriniz parlemento olarak karşı çıkmadınız şimdi votka kokan ağzınla benim liderim R.T.E İsminikirletiyorsun korktunuz değilmi karşınızda kaya gibi R.T.E.görünce korkunun ecele faydası yok

Avatar
Burhan 8 yıl önce

Kendilerini sorgulamaya dahi korkan Korkaklar bu millete laf uzatamazlar haddinizde değil zaten.Bizler liderlerimizi asıl sizlergibi diktatör lere yedirmeyiz.

Avatar
sali 8 yıl önce

putin dikdatör değilmi herseene tek aday oluyor

Avatar
M.Beşir 8 yıl önce

Sanamı düşmüş Türkiye'nin idaresini ve yönetimini sorgulamak,fino.

Avatar
turan 8 yıl önce

Hooooooşşşşt

Avatar
Varandaş 8 yıl önce

Güzel şey beklemiyor beyefendi. Kime güzel senin için mi bizim için mi putinin uşağı.

Avatar
Vedat celik 8 yıl önce

Sif rusya korkmuyor tümm Dünya korkuyor, osmanli geri dönüyor insAllah