Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Ermenistan'da Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını yaktılar
Başkent Erivan'da cumartesi gecesi yapılan fener alayına katılanlar, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte bayrakların yakılması, kalabalık tarafından ıslıklar ve alkışlarla karşılandı.

SOYKIRIM OLARAK TANINMASINI İSTİYORLAR




24 Nisan 1915'in 'soykırım' olarak tanınmasını isteyen Ermenistan, bu yıl da dünya çapında beklediği desteği bulamadı. Türkiye ise konuyla ilgili duruşunu ise şimdiye kadar devletin en üst kademesinden dile getirdi. Olaylarla ilgili kararı tarihçilerin vermesini isteyen Ankara, devlet arşivlerinin oluşturulacak bir tarih komisyonuna sonuna kadar açık olduğunu belirtiyor.

AZERBAYCAN BAYRAĞI İLK KEZ YAKILDI

Euronews'in haberine göre, yerel halk her yıl yapılan bu yürüyüşte ilk defa Azerbaycan bayrağının yakıldığını aktarıyor. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı yürüyüş, her yıl yapılıyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TC 8 yıl önce

BİZİM ÜLKEMİZDE DE HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE SOKAK ANİYİNDE BULUNAN DANGALAKLAR VAR !!