Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Esed sivil katliamına devam ediyor!
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın kuzeydoğusundakiKalamun bölgesine düzenlediği hava saldırısında 20 sivil hayatını kaybetti. 40'a yakın kişi de yaralandı. 

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Suriye rejimine ait savaş uçakları Kalamun bölgesinde bulunan, yönetim karşıtlarının kontrolündeki Ceyrud ilçesine 45 hava saldırısı düzenledi. 

Bombardımanda ilk belirlemelere göre aralarında kadın ve çocukların da olduğu 20 sivil yaşamını yitirdi. Yaralanan 40 kişi de çevre hastanelere kaldırıldı. 

Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki yerel koordinasyon komitesi üyesi Yusuf el-Bustani saldırda sağlık sorumlularının da öldüğünü belirtti. Ölü sayısının 20'den fazla olduğunu iddia etti. 

Bustani ayrıca bölgenin acil bir şekilde sağlık malzemesine ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.