Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Fransa'da sokaklar karıştı
Başkent Paris olmak üzere Fransa'nın birçok kentinde eylemler aralıksız devam ediyor.

EYLEMCİLERE SERT MÜDAHALE

Terör saldırıları nedeniyle süresiz olağanüstü hal ilan edilen ülkede, eylemcilere sert müdahalelerde bulunuyor. Ön sıralarda gençlerin olduğu eylemlere, memurlar ve işçiler de destek veriyor.

POLİSTEN KADIN EYLEMCİYE TEKME

Eylemler sırasında çekilen bir fotoğraf ise polisin ne kadar acımasız olduğunu gözler önüne serdi. Görüntüde, Fransız polisinin genç bir kadına tekme attığı görülüyor.

SOKAKLAR SAVAŞ ALANI GİBİ



Farklı şehirlerde devam eden eylemlerde, Fransız polisi gaz kullanımında da eylemcilere acımıyor. Eylemciler, polislerin gaz tüplerine sloganlarla karşılık veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Endişeyle izliyoruz

Avatar
Ferki munishi 8 yıl önce

Ya bu polis futboll mu oynuyor yoks eylemjillarlla ugrasiyor bu turkiyede ollsydi tum dunya ayaga kollkuyor fransa mi ingilteremi onemli deyill orada her sey normal turkiyede abnormal he serefsizler ikiyuzkuler kendi evinizde manday gormuyorsunuz turkiyede karanjallarici uyariyorsunuz

Avatar
Tolgahan 8 yıl önce

Olay bizim medyada bitiyor. Gideceksin üzülüyoruz diye yorum ve habercilik yapacaksın. Elinde ne imkan var ise bunların gerçek yüzünü göstereceksin.
Facebook falan yetmez.

Avatar
Ayhan 8 yıl önce

"Ic savasin baslangisi" ... diye manset atan CNN yada BBC yada bizim yerli gavurlar nerde ?

Avatar
Azer 8 yıl önce

Polise molotofk kokteyli atsaydılar ne olurdu?