Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Nice Savcılığı yaptığı ilk açıklamada saldırıda en az 73 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. En az 100 kişi de yaralandı.

90 KİLOMETRE HIZLA 2 KİLOMETRE İLERLEDİ

Polis yetkilileri kamyonun 90 kilometre hızla 2 kilometre boyunca ilerlediğini açıkladı. Kamyonun durdurulmaya çalışıldığını ancak bu sırada çok sayıda kişinin de hayatını kaybetti açıklandı.

Olay kentte büyük paniğe neden oldu. Polis anons yaparak kent sakinlerine gerekmedikçe evlerinden çıkmama uyarısında bulundu. Olayın ardından polis ve valilik geniş çaplı operasyon başlattı.

 

SALDIRGANLARDAN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ, DİĞERİ HALA ARANIYOR

Alpes Maritime Bölge Valisi Adolphe Colrat, beyaz renkli bir ağır vasıtanın 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamalarına katılan kalabalığın arasına dalarak katliam yapan şoförün polis tarafından vurulup etkisiz hale getirildiğini belirtti.

SALDIRGAN 100 METRE İLERİDE ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırganın olay yerinden ancak 100 metre uzaklaşabildiğini belirten Vali Colrat, kamyonda ikinci bir saldırganın olma ihtimalinin de bulunduğu ve soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yılmaz 8 yıl önce

sizin koydunuz videonun ta .... ulan kısa bir videoya 50 yerde reklam konmaz siteniz onun için ziyaretçi almıyor