Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi yardım pisti komel marcelo guedes

Gülen'in avukatları paniğe kapıldı
Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn’ın Gülen’in iadesine ilişkin kaleme aldığı yazıya, Gülen’in avukatlarından yanıt geldi.

Gülen'in avukatları açıklamada, "İade süreci ciddi bir süreçtir, bu tür durumlarda ne yapılması gerektiği Türkiye'yle yapılan iade anlaşması uyarınca yönetilir. Siyasi bir mesele haline gelmemelidir" ifadesini kullandı.

Avukatlar açıklamada, "ABD, güçlü demokratik kurumlara sahiptir ve buna bu tür konuların ele alındığı yargı da dahildir. Bunu gelecek hükümet için de ümit ediyoruz ve bundan eminiz" ifadelerine yer verdi.

FLYNN NE DEMİŞTİ?

Flynn, kaleme aldığı makalesinde dünyada bir kriz olduğunu ve bu dönemde gerçek dostların hatırlanması gerektiğini kaydetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.