Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Hillary Clinton: Başkan seçilirsem UFO’larla ilgili gerçeği açıklayacağım
ABD’de her geçen gün artan başkanlık yarışında vaatlerini bir bir sıralayan adaylardan ilginç açıklamalar geliyor. Bunlar arasındaki en ilgi çekici olanı kuşkusuz Bill Clinton’ın eşi Hillary Clinton’a ait.

Donald Trump ile birlikte ABD’nin en güçlü başkan adaylarından olan Hillary Clinton, yalnızca ABD’lileri değil tüm dünyayı heyecanlandıracak bir vaatte bulundu. Sıkıcı politik konuşmaları bir kenara bırakıp konuyu UFO’lara getiren Clinton, uzaylıların Dünya’yı ziyaret etmiş olabileceğini ve başkan seçilmesi durumunda 51. Bölge’nin detaylı olarak incelenmesi sözünü verdi.


Eski ABD başkanı eşi Bill Clinton’ın 2014 yılında çıktığı televizyon programında uzaylılarla ilgili sarf ettiği sözlerin hatırlatılması üzerine bir açıklama yapan Hillary Clinton, “Kesin olarak bir şey söyleyemem fakat ziyaret edilmiş olabiliriz” dedi.


UFO’lara karşı ayrı bir merağı olan sivil ve bilim insanları heyecanlandıracak açıklamalar yapan Clinton, başkan seçilmesi durumunda uzaylılarla ilgili tüm bilinenleri açığa çıkaracağını ve ‘olayın derinliğine’ kadar inileceğini belirtti. Clinton, filmlere kadar konu olan ve uzaylıların ziyaret etmiş olabileceği belirtilen 51. Bölge’nin de detaylı olarak inceleneceği sözünü verdi. Daha önce aynı programa katılan Clinton’ın eşi Bill Clinton, 51. Bölge’yi incelediğini fakat uzaylılara ait bir ize rastlamadığını açıklamıştı. Bakalım Hillary Clinton eğer başkan seçilirse açıkladığı vaatlerini yerine getirebilecek mi?



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.