Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Hollanda'da da AB'den çıkma referandumu teklif edildi
Hollanda'nın göçmen karşıtı lideri Geert Wilders, Birleşik Krallık'ın AB'den ayrılma kararının ardından kendi ülkelerinin de referanduma gitmesi çağrısı yaptı. 

"POLİTİKALARIMIZ BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA OLMALI"
Irkçı Wilders, "Ülkemizin, paramızın, sınırlarımızın ve göçmen politikamızın bizim sorumluluğumuzda olmasını istiyoruz" açıklamasını yaptı. 

LE PEN ÖNCE TEBRİK ETTİ SONRA ÇAĞRI YAPTI
Fransa'nın aşırı sağcı Ulusal Cephe partisi lider Marine Le Pen de İngiltere'den ayrılık kararının çıkmasını mutlulukla karşıladı. Önce İngiltere'yi tebrik eden Le Pen, sonra da aynı referandumun Fransa'da da yapılması için çağrıda bulundu.

DİĞER ÜLKELER DE ÇIKMAK İSTEYEBİLİR
İngiltere’nin AB ile vardığı anlaşma diğer ülkeler tarafından da talep edilmeye başlanabilir. İngiltere'nin kararı domino etkisi yapabileceği için AB belli adımlar atmak zorunda kalacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.