Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Hollande: Paris saldırıları savaş sebebidir, arkasında IŞİD var!
Fransa'nın başkenti Paris’te açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris saldırılarını IŞİD’in düzenlediğini söyledi. Hollande, “127 kişinin ölümüne neden olan saldırılar dışarıda planlandı ve yönetildi” dedi.

SALDIRILAR SAVAŞ SEBEBİ


Hollande, “IŞİD cihatçılarının Paris saldırıları ‘savaş nedenidir’” diye konuştu. “IŞİD barbarları saldırılarının karşılığını, içeride ve dışarıda, her yerde alacaklar. IŞİD barbarlarına karşı her yerde amansız olacağız” diyen Fransa Cumhurbaşkanı ülkede üç günlük yas ilan etti ve ulusal güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardı.

3 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'teki dün düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkede 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.

IŞİD SALDIRIYI ÜSTLENDİ

IŞİD Paris'teki kanlı saldırıyı yayınladığı bir videoyla resmen üstlendi. Yeni tehditler savurdu. İngiliz Channel 4 muhabiri Jon Snow, IŞİD'in resmi medya organı Al-Hayat Medya Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre terör örgütünün  Paris saldırılarını üstlendiğini belirtti. Örgütün Paris'te en az 128 kişinin hayatını kaybettiği saldırılar için "mucize" dediği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.