Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Hükümet Türk düşmanlığı sayesinde kuruluyor

Almanya'da Büyük Koalisyon olarak adlandırılıp, 5 aydır anlaşılamayan görüşmelerde sona gelindi. Türk düşmanlığıyla siyaset yapılan Almanya'da Türkiye'nin önünü kapatmak için anlaşma yapıldı.

TÜRKİYE İÇİN "DEMOKRASİ YOK" DEDİLER

SPD Genel Başkanı Martin Schulz ve CDU lideri Angela Merkel, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakerelerinde yeni fasıl açılmaması konusunda anlaştı.

Hazırlanan taslak metinde, "Türkiye'de demokrasi, hukuk devleti ve insan haklarının durumunun uzun süredir kötüye gittiği" ve ''O nedenle AB üyelik müzakerelerinde hiçbir yeni faslın açılmaması ve görüşülen hiçbir faslın da kapatılmamasını istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Hristiyan Birlik ve Sosyal Demokrat partilerinin koalisyon ön görüşmelerinde uzlaştığı mutabakat metninde de Türkiye'ye vize muafiyeti ve AB üyelik müzakerelerinde yeni fasıl açılması öngörülmüyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.