Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

İbadi'den, Erdoğan'a cevap
Irak Başbakanlık Enformasyon Dairesinden yayımlandığı bildiride, şöyle denildi:

"İbadi'nin Ankara ziyareti sırasında,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başika'da bir üs kurması iddiası üzerine Başika'ya girdikleri sözleri asılsızdır. Ayrıca Türk Hükümetini yaptığı açıklamalarda, önce Musul Valisi Etil Nüceyfi'nin talebi üzerine daha sonra Kürdistan Hükümeti'nin talebi üzerine ve son açıklamalarında ise, Uluslararası Koalisyon Gücü'nün yalanlamasına rağmen, koalisyon gücü talebi ve izini üzere bulunuyoruz sözlerinde çelişkiler görünmektedir.

TÜRK ASKERİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTILAR

Türk Hükümeti'nin bu çelişkili açıklamaları, kendilerini ve sonucu bilinmeyen bir krize yol açarak komşu bir ülkenin egemenliğine müdahele ederek Türk askerini zor duruma bıraktılar.

EGEMENLİĞİMİZE SALDIRANA KARŞI DİRENECEĞİZ

Biz, Iraklılar, Irak topraklarını IŞİD'den temizlemeye devam edeceğimizi vurguluyoruz. Egemenliğimize saldırana karşı direneceğiz. Zafer günü yakındır. Bizi, basında değeri olmayan ateşli açıklamalarla bildiğimiz gerçek yolumuzdan saptırmayacakladır."

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.