Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

İHH özür diledi!
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, daha önce yaptığı kamuoyu paylaşımında kullandığı "İsrail'le örtünen çıplak kalır" Filistin atasözünün yanlış anlaşılması nedeniyle sosyal medya hesabından özür diledi.

YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ

İşte özür metni;
1. İsrail'le anlaşma konusunda vakfımızın çekincelerini ifade etmiştik. Özeti; "İsrail'e güvenilmeyeceği" olan açıklama bazı çevreler tarafından kasten yanlış taraflara çekilmiştir.
2. Çekincelerimizi korumakla birlikte kamuoyunda yanlış anlaşılmalar oluştuğunu gözlemlemekteyiz.
3. Açıklamanın sonunda "İsrail'le örtünen çıplak kalır" atasözünün yanlış taraflara çekilerek kullanıldığını gördük.
4. Bu söz asla sayın Cumhurbaşkanımız kastedilerek söylenmemiştir. Bunu kasten öyle imiş gibi göstermek kötü niyet izharıdır, bundan beriyiz
5. Bu sözden dolayı oluşan algı ve yanlış anlaşılmadan dolayı kamuoyundan özür diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Ihh işine baksın. Siyaset yapması n.hatalar işlenir ve insanlar bu Derneğe yardımda n soğutulursa ilk önce yetimler onlardan hesap sorar

Avatar
ibrahim Ener 8 yıl önce

Bütün yapmam gerekenleri yardimlari ihh ile yapmaya çalışıyorum ama sakın ha RTEreisimi hiçbir şekilde hiçbir şeye karıştırmayın.lutfen reklamlarinizdaki gibi bizi huşu içinde yardımlara sevkedin.yaptiginiz işlerle denizde damlada olsak bizde ferakliyalim gururlanalaim inşAllah.kolay gelsin.

Avatar
ismail 8 yıl önce

ihhBiryardim vakfi siysete siyasetciye söz atip yardimsever insanlarin guvenini kaybederse yardıma muhtac milyonlarca malumunuz sizden bunun hesabini Ahirette sorar

Avatar
Ahmet Cantürk 8 yıl önce

İhh Tayyip bey döneminde üst düzey bir yardım kurumu haline geldi ve dünyaca tanındı. Bizde elimizden geldiğince destek veriyoruz. Ama Tayyip Erdoğan yoksa bizde yokuz. Bunu herkes bilsin.

Avatar
Mahmut Türk 8 yıl önce

Recep Tayyip Erdoğan, başta Filistin halkı ve tüm mazlumların umududur. Siyonizm ile mücadelede baş aktördür. Attığı ve atacağı hicbir adımdan suphemiz olamaz. O açıdan, birşey isnat ederken daha dikkat edilmeli.. IHH'nın misyonu mazlumlara ulaşmak, öyle de kalmalı!