Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İncirlik'teki Alman heyeti misafirperverlikten şikayetçi

Alman heyetin Türkiye’de ’samimi bir şekilde karşılandığı’ yönündeki haberlerin gerçeği tam olarak yansıtmadığını ifade eden Neu, şu açıklamalarda bulundu;

“Ben, meslektaşlarım gibi sevinçten havalara uçtuğum bir ruh halinde değilim. Çok da hoş karşılanmışız gibi hissettiğimi söyleyemem. Bize aslında hükümet yetkilileriyle görüşeceğimiz söylenmişti ancak toplantı Ankara tarafından reddedildi. Bize, bekleyebileceğimiz en fazla şeyin meclisteki savunma komitesiyle görüşmek olduğu söylendi. Bu çok da misafirperverlik kültürüne uygun gibi durmuyor.”

"BUZLARI ERİTMEK İÇİN GELDİK"

Neu ayrıca, “İlk olarak buzları eritmek ve sonrasında durumun nasıl ilerleyeceğini görmek istediler. Benim görüşüme göre bu çok savunma amaçlı bir hareket. Türk tarafı ise tam tersine kendi görüşlerini açık ve kesin bir şekilde dile getirmek konusunda çekingen davranmadı” açıklaması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.