Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Paris ve Brüksel'deki DAEŞ saldırılarının ardından İngiltere'de sabaha karşı geniş kapsamlı bir terörle mücadele tatbikatı gerçekleştirildi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; tatbikat, İngiltere'nin en yoğun ikinci alışveriş merkezi olan Manchester şehrindeki Trafford Centre'da gece yarısı yapıldı.

“ALLAHU EKBER” DİYE BAĞIRDI!
Mizansen gereği, bir intihar bombacısı AVM'nin ortasında kendini havaya uçuruyor. Olası terör saldırısına acil müdahalenin hızını ölçmek adına oluşturulan senaryoda rol alan yaklaşık 800 gönüllüden bir kısmı yaralanıyor, bir kısmı ise ölüyor. İşin enteresan tarafı ise teröristin kendini patlatmadan önce “Allahu Ekber” diye bağırması oldu.

MÜSLÜMANLAR AYAĞA KALKTI
Teröristin “Allahu Ekber” diye bağırması ülkede günün konusu haline geldi.İngiltere başta olmak üzere Avrupa’daki Müslüman örgütleri İngiltere polisi’ni kınadı. Müslümanlar başta olmak üzere binlerce insan sosyal medyada İngiltere hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu.

ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDILAR
Manchester polisi eleştirilerin ardından tatbikattaki “Müslüman terörist” vurgusu için özür dilemek zorunda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.