Öne Çıkanlar homeland dizisi IŞİD boykot mehmet eray peşmerge ırak başbakanı

İngiltere bu iddiayla çalkalanıyor! Cameron cinsel organını...

İngiltere bu skandal iddiayla çalkalanıyor. Başbakan David Cameron'ın öğrenciyken "cinsel organını ölü bir domuzun ağzına koyduğu’ iddia edildi. Gündemde bomba etkisi oluşturan iddia Lord Michael Ashcroft ve Isabel Oakeshott tarafından David Cameron hakkında yazılan ‘Call me Dave: The Unauthorised Biography’ (Bana Dave De: Gayriresmi Biyografi) isimli kitapta yer aldı.

Kitaba göre İngiltere Başbakanı Cameron'ın Oxford Üniversitesi'nde öğrenciyken ‘cinsel organını ölü bir domuzun ağzına” ‘Piers Gaveston’ isimli cinsel aşırılık partileri düzenleyen eğlence kulübüne kabul edilmek için koydu.

‘CAMERON İDDİALARI REDDETTİ’

İngiliz Başbakanı’na yakın kaynaklar Cameron’ın aleyhindeki sansasyonel iddiaları kabul etmediğini duyurdu. Karşı iddiaya göre de kitabın yazarlarından Lord Michael Ashcroft, ‘önemli bir göreve gelmesine engel olduğu’ gerekçesiyle dört yıldır David Cameron’a karşı psikolojik bir savaş yürütüyor.

Skandal iddia kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlandı. Twitter’da Cameron’ın domuz severken çekildiği bir fotoğraf paylaşıldı ve altına "Dikkat edin, David Cameron bu fotoğrafta alyansını takmamış. Şüpheli…” notu düşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.