Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

İngiltere'nin başı şimdi de gıda kriziyle dertte

İngizler şimdide yiyecek ve içecek stoklamaya başladı. Son zamanlarda ağır vasıta sürücüsü, tedarik zincir ve gaz sıkıntısıyla gündeme gelen İngiltere şimdi de marketlerle gündemde.

NOEL BAYRAMI ÖNCESİ GIDA SIKINTISI

İngilizler, Noel öncesinde bazı gıdalara ulaşmakta güçlük çekiyor. Daily Mail gazetesine göre, vatandaşlar son dönemlerde temel gıdalardan satın alamadığını dile getiriyor.

HALKIN ÇOĞU KITLIKTAN KORKUYOR

Yapılan bir araştırmaya göre, alışveriş yapanların üçte ikisi Noel öncesinde olası yiyecek ve içecek kıtlığından endişe duyuyor. Halkın yiyecek stokladığı gelen bilgiler arasında.

TEDARİK KRİZİNE KARŞI HAMLE

İngiltere Başbakanı Boris Johnson sorunu çözmek için İngiltere'nin en büyük süpermarketler zinciri Tesco'nun eski CEO'su Sir Dave Lewis'le çalışmaya başladı. Jonhson'a firmalara yardım etmesi i.in çağrı yapıldı.

İngiltere'de kriz o kadar büyük ki askerler ağır vasıta şoförü yapılmaya başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.