Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

İran dünyayı kandırmaya çalıştı!
İran önceki gün yaptığı açıklamada,  Suudi uçaklarının Yemen'deki İran büyükelçiliğini vurduğunu söyledi.Ancak iddianın yalan olduğu sonradan ortaya çıktı. Bomba, elçiliğin 700 metre ilerisindeki bir terörist karargahını vurmuştu. Dünya haber ajanslarına yansıyan fotoğraflarda da İran elçiliğine zarar gelmediği anlaşıldı.

HUSİLERİN FÜZE RAMPALARI İMHA EDİLDİ

İran'ın iddialarından sonra Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin sözcüsü Tuğgeneral Ahmet el-Asiri'nin, Suudi Arabistan'daki Sabk haber sitesinde bir açıklama yaptı. Habere göre Asiri, koalisyon güçlerinin Husilerin kontrolündeki Sana'da birçok noktaya yoğun saldırılar düzenlediğini ve kentteki bazı füze rampalarının imha edildiğini belirtti. Suudi yetkili, İran'ın iddialarının henüz araştırılmaz safhasında olduğunu belirtti. 

BİNADA HASAR YOK 

AA muhabiri İran'ın Sana Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağa girmeyi başardı. Görüntü almayı başaran muhabirin çektiği fotoğrafa göre,  binanın kadraja giren kısmında herhangi bir saldırı belirtisi bulunmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.