Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Tvnet'te yayınlanan "Akıl Odası" programında sunucu Nedret Ersanel dünya gündemine damgasını vuran İran - İtalya görüşmelerindeki bir ayrıntıya dikkat çekti..

İran Cumhurbaşkanı Ruhani yaptırımların kaldırılmasının ardından soluğu İtalya'da aldı.. İtalya Başbakanı Renzi ile biraraya gelen Ruhani 17 milyar dolarlık bir anlaşmaya imza attı..





Ruhani ve İran heyetini bir müzede ağırlayan İtalyanlar, İran heyeti rahatsız olabilir gerekçesiyle müzedeki müstehcen heykelleri kapatmıştı..




Ancak bir heykel hariç..Ruhani ve Renzi bir Roma imparatoruna ait heykelin ayakları altında buluşmuş ve kameralar karşısına çıkmıştı.. O imparator Marcus Aurelius çıktı.. Aurelius ise Roma tarihinde Perslere karşı savaşan en başarılı imparator olarak geçiyor...






MARCUS AURELİUS ANTONİNUS AUGUSTUS KİMDİR?


161-180 yılları arası Roma İmparatoru... 96 - 180 yılları arasında görev yapan beş başarılı imparatorun sonuncusudur ve aynı zamanda en önemli Stoacı filozoflardan biri olarak kabul edilir. Aurelius Asya'da güçlenmeye başlayan Perslere karşı çok başarılı savaşlar yapmıştır..


komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 8 yıl önce

ruhu duysa ne olacak hakediyor çünkü