Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

İran vatandaşlarına Hacca gitmeyi yasakladı
Suudi Arabistan ile İran arasındaki gerginliğin en üst sınıra ulaşmasında Mina'daki 464'ü İran'lı olmak üzere 2 binin üzerinde hacının hayatını kaybetmesi etkili olmuştu.

MÜZAKERELERDEN SONUÇ ALINAMIYOR
İran kültür ve Diyanet Bakanı Ali Jannat, önceki gün Suud yetkililerle İran arasında aylardır süren müzakarelerin bir türlü randıman alınamadığını söyledi.

HAC YASAKLANDI
Dün Reuters'a konuşan İranlı üst düzey bir yetkili alınan son kararın İran hükümetinin vatandaşlarını Suudi Arabistan'a hac ibadetinine göndermeme yönünde olduğunu açıkladı. Tahran, 1987'de İranlı hacılar ve Suudi güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 402 İran'lının ölümünü protesto için hacca gidişleri yasaklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 8 yıl önce

Hacca zaten Müslümanlar gider sizin gibi YAHUDI lerin isi yok orda

Avatar
rasim 8 yıl önce

Bizim için iyi haber, inşAllah bizlere daha çok kontenjan açılır. Umrede gördüğüm kadarıyla iranda yaşayan farsiler zaten bizlere çok düşmanca bakıyor ve müslümanları ite kaka kaba bi şekilde ilerliyorlardı.

Avatar
turan 8 yıl önce

Kalplerdekini sadece Allah cc bilir

Avatar
Ümit 8 yıl önce

İnancıma küfreden birde Müslüman Olsa! Suudiler zaten sizlerin düşünmeden hac ibadetinizi yapıp geri dönmenizi istiyor, Allah niçin Dünyanın dört bir taraftan hali vakti olanların gelmesini emreder, düşünmeniz gerekmezmi? sorusu aklınıza geliyormu.