Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

IŞİD bu kez New York'u tehdit etti
Terör örgütü IŞİD yayınladığı yeni bir videoda ABD’nin en kalabalık kenti New York’u tehdit etti. Terör örgütü yayınladığı bir başka videoda ise "Paris'in kalbine yeniden saldıracağız" tehdidinde bulundu.Fransa'nın başkenti Paris’te 129 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliamın ardından terör örgütü IŞİD yayınladığı bir videoyla bu kez ABD’yi tehdit etti. 

Times Meydanı ve kentin simgesi haline gelen sarı taksiler gibi New York’a ait görüntülerin yer aldığı videonun sonunda beline bomba saran bir kişinin pimi çektiği görülüyor.

FBI ve New York polisi videodan haberdar olduklarını ve soruşturma yürütüleceğini açıkladı.

New York Polis Departmanı yetkilisi, son dönemde ortaya çıkan belirgin bir tehdit unsuru bulunmamasına rağmen tehdide karşı teyakkuz halinde olunacağını belirtti.



"PARİS'İN KALBİNE YENİDEN SALDIRACAĞIZ"

Terör örgütü Paris katliamının ardından Fransa'ya yönelik yeni bir tehdit videosu da yayınladı.



Yaşanan son gelişmelrin ardından terör örgütü IŞİD yeni bir video yayınladı. Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre Fransızca konuşan üç terörist saldırılarla Müslümanların intikamını aldıklarını savundu. Muhammed Merah’ın 2012’de üç Yahudi çocuğun da aralarında olduğu yedi kişiyi vurarak öldürmesi ve Amedy Coulibaly’nin ocak ayında Yahudi marketine düzenlediği saldırıyı da öven teröristler Paris’in kalbine yeniden saldıracakları tehdidinde bulundu. Videoda IŞİD’in Fransızca 'örgüt marşı’na da yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.