Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

"IŞİD'ci" kanguru katliam yapacaktı!
Avustralya'da terör eylemi planlamaktan hâkim karşısına çıkacak olan bir gencin, üzerinde IŞİD yazılı ve kesesi patlayıcı dolu bir kamguruyu polislerin arasına salmayı planladığı ortaya çıktı.

Avustralya’nın Melbourne kentinde Nisan 2015’te düzenlenen Anzak Günü törenlerinde polise IŞİD tarzı saldırı planlamaktan gözaltına alınan Sevdet Ramazan Besim’in, kanguruları ‘suç ortağı’ yapmak istediği anlaşıldı. 

Ulusal kanal ABC’ye göre 19 yaşındaki Besim’in İngiltere’deki biriyle internet üzerinden yaptığı yazışmalarda, bir kangurunun karnına patlayıcı yerleştirip üzerine de IŞİD yazarak polislerin ‘üstüne salmayı’ planı yaptığı görüldü. Ancak Besim ve birlikte hareket ettiği 4 zanlı, 25 Nisan’daki törenden 1 hafta yakayı ele verdi ve gözaltına alındı.

Besim 3 Şubat'ta hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.