Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

IŞİD infaz için dört yaşındaki çocuğu kullandı

IŞİD, casuslukla suçladığı üç kişiyi çölün ortasındaki bir otomobil içinde infaz etti. Örgütün yayınladığı infaz videosunda elleri kelepçeli üç kişinin, otomobile konan bombanın infilak ettirilerek öldürüldüğü görülüyor. Ancak bu videoyu diğerlerinden ayıran en önemli fark tetiği çeken kişinin, ilk kez geçen ay yayınlanan bir infaz videosunda görülen dört yaşındaki İsa Dare olması.



'Burada kafirleri öldüreceğiz'

Üzerinde IŞİD bayrağı olan siyah bir saç bandı takan ve örgüt militanları gibi kamuflaj giyen ‘küçük cihatçı’ lakaplı İsa’nın, ilk olarak kameraya dönerek “Burada kafirleri öldüreceğiz” dediği görülüyor. Elinde otomobildeki bomba düzeneğini patlatmak için bir uzak kumanda olan İsa, son olarak da arabanın kalıntılarının yanında durarak ‘tekbir’ getiriyor. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.