Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

IŞİD İsrail'e saldırdı mı? Saldırının arkasında kim var?
İsrail’in başkenti Tel Aviv’in merkezi Dizzengoff’ta dün silahlı bir eylem düzenlendi.  Otomatik silahla düzenlenen saldırı da 2 kişi ölürken, 10 kişi de yaralandı.


SALDIRIYI KİM DÜZENLEDİ?

Saldırıyı kimin düzenlediği henüz netlik kazanmadı. Ancak “şüphe okları” IŞİD’i gösteriyor. “Neden İsrail’e saldırmıyor, sadece müslümanlara saldırıyor” diye tepki gösterilen terör örgütü IŞİD’in lideri Ebubekir El Bağdadi’nin 5 gün önce bir yeni ses kaydı ortaya çıkmıştı. Bağdadi o ses kaydında Suudilere “IŞİD karşıtı terör koalisyonu” için ayaklanın çağrısı yapmış ve İsrail’e saldıracaklarını söylemişti.

İSRAİLLİ GAZETECİ’NİN IŞİD HABERİ

Dün ise İsrailli gazeteci Rafael Sadi ise IŞİD’in 600 militanıyla birlikte Golan Tepeleri’nden İsrail sınırında yeni bir cephe açma arayaşında olduğunu yazmıştı.

SALDIRIYI IŞİD Mİ DÜZENLEDİ?


Gelelim 2 kişinin öldüğü saldırıya..İsrail gizli servisi MOSSAD’a yakınlığıyla bilinen debkafile sitesi  Tel Aviv’deki saldırıyı düzenleyen kişinin düşürdüğü sırt çantasından Kur’an çıktığını ve saldırganın IŞİD militanı olabileceğini ileri sürdü.. Ayrıca saldırının şüphelilerinden Ali Malham’ın IŞİD sempatizanı olabileceği açıklandı.

İsrail televizyonu KAN10 ise, eylemcinin sırt çantasından Kur’an çıkmasının yanıltıcı olabileceğini, çantanın bilerek oraya bırakabileceğini de aktardı...

FALSE FLAG OPERASYONU

Bir diğer iddiaya göre de İsrail’den nemalanan IŞİD’in Tel Aviv’de böyle bir eylemi ancak göz boyamak ve hedef saptırmak için yapabileceği yönünde...


komplohaber.com / Özel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.