Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Işid poster kızlarını seks kölesi yapmış!
 Geçen yıl Nisan ayında Avusturya’daki evlerinden kaçıp, Suriye’ye giden ve IŞİD’e katılan Bosna asıllı Avusturya vatandaşları Samra Kesinovic (17) ve Sabina Selimovic’in (16) ölmeden önce seks kölesi olarak kullanıldıkları öne sürüldü. IŞİD'e katıldıktan sonra örgütün 'poster kızları' olarak anılan Kesinovic ve Selimovic, örgütün propaganda malzemesi haline gelmişti.

IŞİD’in tutsaklarından biri, 17 yaşındaki Samra Kesinovic’in öldürülmeden önce örgütün seks kölesi haline getirildiğini söyledi. Tunuslu eski esir, genç kızların birlikte aynı evde kaldıklarını ve örgüte yeni katılan militanlara “hediye” olarak sunulduğunu sözlerine ekledi.





Genç kızlar, 2014’te Suriye’ye geçmiş ve ailelerine, "Bizi aramayın, Allah’a hizmet edeceğiz ve Allah için öleceğiz" mesajı göndermişti. IŞİD’de aradığını bulamayan Kesinovic, örgütün en güçlü olduğu şehirlerden biri olan Rakka’dan kaçmak isterken yakalanarak öldürülmüştü.

Samra ve Sabina’nın Avusturya’daki evlerinden kaçtıktan sonra önce Ankara’ya sonra da Adana’ya gittiği tespit edilmiş, ancak güvenlik güçleri buradan sonra iki kızın izini kaybetmişti. Genç kızlar daha sonra sosyal medyada Rakka’da kalaşnikoflarla poz verirken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamıştı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.