Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

İslam düşmanı Trump'a şok!

İslam düşmanı faşist iş adamı Donald Trum, şimdiye kadar yapılan anketlerde seçim yarışını önde götürüyordu. Ancak Trump seçim yarışısında önemli bir viraj olan Iowa'da hezimete uğradı. ABD Başkanlığı aday adaylığı seçimlerini Cumhuriyetçi Parti'den Teksas Senatörü Ted Cruz kazandı. 






Yapılan anketlere göre Donald Trump ülke genelinde olduğu gibi Iowa kentinde de öndeydi.. Bulduğu her fırsatta müslümanları aşağılayan Donald Trump, kritik Iowa virajında bozguna uğradı.. İlk seçimi hispanik Ted Cruz kazandı..

DEMOKRAT PARTİ NE DURUMDA?


Demokrat Parti'de ise Iowa seçimlerini kazanan isim, Hillary Clinton oldu.. Ancak Clinton ile en yakın rakibi Vermont Senatörü Bernie Sanders arasındaki fark ulusal çapta kapanmaya başladı...

IOWA NEDEN ÖNEMLİ?


Iowa'da kazanan adayın başkanlık yarışını da önde götürmesi bekleniyor, 1972'den beri Iowa'da ilk üçe giremeyen hiçbir aday başkan seçilemedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.