Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

İsrail ajanları hastane bastı! 1 Filistinliyi öldürdüler 1 Filistinliyi de kaçırdılar
İsrail ajanları kılık değiştirerek Batı Şeria’daki bir hastaneye daldı. Eli silahlı ajanlar, yahudi bir yerleşimciyi öldürdüğü iddia edilen 20 yaşındaki Azzam Şalaldeh’i kaçırdı, onlara engel olmaya çalışan 27 yaşındaki kuzenini de vurarak öldürdü.


Hürriyet'in haberine göre, güvenlik kameralarına yakalanan görüntülerde kefiyeli ve sakallı kişiler, El Halil kentindeki El Ahli Hastanesi'ne girerken görüldü. Cerrahi bölümünü basan ajanlar, şüpheliyi tekerlekli sandalye ile götürürken görüntülere yansıdı. 

Hastane müdürü Cihad Şavar, “Sağlık ekibini oradan uzaklaştırdılar, cerrahi bölümünü kontrol altına aldılar, Şalaldeh’in odasına gittiler, kimsenin girmesine izin vermediler. Sonra gittiler. Yaralı kanlar içindeydi; müdahaleye rağmen kurtarılamadı” dedi. 

Kanlı operasyon, İsrail iç istihbarat örgütü Şin Bet tarafından da doğrulandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.