Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

İsrail'e şok tehdit: Nükleer saldırı gibi olur!
Bölgede tansiyon düşmek bilmiyor... Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsrail'i çok sert ifadelerle tehdit etti. Nasrallah muhtemel bir savaş halinde İsrail'in Hayfa kentindeki gaz tankerlerini vurarak, ''nükleer saldırıya'' eşdeğer bir karşılık vermekle tehdit etti.   

Hizbullah lideri Nasrallah, Esed rejimi destekçisi aynı zamanda İsrail karşıtı... Dev ekrandan taraftarlarına seslenen Nasrallah, İsrail'in bölgede yaşananları Şii Sünni çatışması olarak göstermek istediğini ve kendisini de "Sünni dostu" olarak pazarlamaya çalışmakla suçladı.

NÜKLEER SALDIRI GİBİ OLUR

Nasrallah, İsrail'in Beyrut'un güney mahallelerini yerle bir etmesinin çok kısa süreceğini ancak buna karşılık birkaç füze ile İsrail'in Hayfa kentindeki gaz tankerlerini vurarak onbinlerce yerleşimciyi öldürebilecekleri ve bunun nükleer saldırı etkisi yapabileceği tehdidinde bulundu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Palta Osman 8 yıl önce

NasrAllah ahmmedi Necat Gibi ninni okuyor

Avatar
kayıkçı kavgası 8 yıl önce

yıllardan beri Hizbullah ve İran ın İsrail ile kayıkçı kavgası

Avatar
,, 8 yıl önce

Ne duruyorsunuz vurur alın mazlumun ahını

Avatar
Z 8 yıl önce

Nasrallutu tutacağimiza israili tutun