Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

İsrail öldürdükten sonra da bırakmıyor!

Batı Şeria'da bulunan Kalkilya'da yaklaşık 1 ay önce İsrail askerleri tarafından öldürülen Filistinli bir kız toprağa verildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, 9 Kasım'da bir askeri bıçaklamaya çalıştığı gerekçesiyle ateş açarak öldürdüğü Uveysi'nin naaşını, bugün Kalkilya'nın güneydoğusundaki Elyahu kontrol noktasında akrabalarına teslim etti.

İsrail'e cenaze tepkisi

Uveysi için yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılanlar, İsrail ordusunun alıkoyduğu cesetleri teslim etmesi çağrısı yaptı. Uveysi, kılınan cenaze namazının ardından Kalkilya mezarlığına defnedildi.

Bıçaklı saldırı kılıfı

Ekim ayından bu yana "bıçakla veya araçla saldırı girişiminde bulundukları" iddiasıyla vurularak öldürülen pek çok Filistinlinin cesedi hala İsrail tarafında tutuluyor.

Ölüm haberleri gelmeye devam ediyor

İsrail'in Filistinlilere saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle bölgede gerginlik giderek artarken, Batı Şeria ve Kudüs'ten, hemen hemen her gün "İsraillilere bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla vurulan Filistinlilerin ölüm haberleri geliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.