Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

İşte 9 canlı adam! Hem Paris saldırısından hem de 11 Eylül terör olayından kurtuldu

Şansın böylesi zor görülür! ABD vatandaşı Matthew, Fransa'da IŞİD militanların Bataclan konser salonunda düzenlediği saldırı sırasında bacağına kurşun yediği için kaçamadı. Yerde ölü taklidi yaparak kurtulabildi. Matthew'in aynı zamanda 11 Eylül 2001 tarihindeki ikiz kuleler saldırısından da yaralı kurtulduğu ortaya çıktı. 

Fransız Le Monde Gazetesi’ne konuşan 36 yaşındaki ABD’li Matthew, IŞİD’li teröristlerinin bastığı salonda o gece bacağına bir kurşun yediğini ve yerde ölü taklidi yaparak hayatta kaldığını söyledi.

Katliam devam ederken sürünerek dışarı kadar çıkan ve Le Monde muhabiri Daniel Psenny tarafından kurtarılan Matthew, hastaneden çıktıktan sonra Psenny’ye röportaj verdi. 11 Eylül saldırılarının yaşandığı anda yine olay yerinde olduğunu belirten Matthew, uçakların çarpmasının ardından yıkılan Dünya Ticaret Merkezi Kuleleri’nin bulunduğu sokakta bir iş görüşmesine yetişmeye çalıştığını ifade etti. Matthew, bir anda toz, duman ve taş kütleleri altında kaldığını, o saldırıda yara almadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.