Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

İşte Paris'teki katliamda kullanılan o otomobil!
Fransız basınında yer alan ve polis kaynaklarına dayandırılan  haberlerde, Paris'in 18. bölgesindeki Albert Kahn Meydanı'nda terör saldırılarının hazırlığında kullanıldığı iddia edilen Renault marka Clio model  siyah bir aracın bulunduğu bildirildi. 
 
Polis kaynakları Belçika plakalı aracın, Paris'i Brüksel'e bağlayan A1  otoyolundan geçtiğinin tespit edildiğini ve saldırılarla ilişkili olabileceğini  açıkladı. 
 
Polis daha önce de yine saldırılarda kullanıldığı belirtilen Seat marka Leon model Belçika plakalı siyah bir aracı Montreuil bölgesinde terk edilmiş halde bulmuş, otomobilde üç Kalaşnikof marka tüfek ele geçirilmişti. 
 
Paris'i 13 Kasım'da kana bulayan saldırılarda en az 129 kişi hayatını  kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı. Altı farklı noktada ART arda düzenlenen  saldırılar sonucu 7 terörist ölmüş, saldırıları IŞİD terör örgütü üstlenmişti. 
 
Saldırılarda yer aldığı bildirilen 26 yaşındaki Cezayir asıllı Belçika  vatandaşı Salah Abdeslam ise polis tarafından aranıyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.