Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İsveç'in başkenti Stockholm'ün kent merkezinde bir kamyon, yayaların ezerek AVM'ye girdi. İsveç Polisi, olayda 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsveç medyasında yer alan bilgilere göre, olay Drottningsgatan caddesinde gerçekleşti. Aftonbladet gazetesi, kamyonun cadde üzerindeki Ahlens mağazasına daldığını aktardı. Görgü tanıkları olay yerinde yüzlerce kişinin bulunduğunu ve herkesin kaçmaya çalıştığını söyledi.

Çevrede bulunan görgü tanıkları ise, yerde cesetlerin yer aldığını bildirdi. Bazıları ise silah sesleri duyulduğunu aktardı.

Kentte tüm metro seferlerinin durdurulduğu bildirildi.

İSVEÇ BAŞBAKANI: BU BİR TERÖR SALDIRISIDIR

İsveç Başbakanı Stefan Lofven, olayın bir terör saldırısı olduğunu açıkladı. İsveç parlamento binası da tedbir amaçlı giriş çıkışlara kapatıldı.

İSVEÇ POLİSİ: TERÖR OLASILIĞI VAR

İsveç Polisi terör saldırısı olasılığı üzerinden durulduğunu bildirdi. Polis yetkilileri ayrıca kent merkezinden uzak durulması çağrısında bulundu.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsveç Polisi, terör saldırısında 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı. 1 kişinin ise gözaltına alındığıni belirtti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.