Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

İtalya Başbakanı Renzi'den AB Zirvesi'nde protesto
İtalya Başbakan Renzi'den AB'yi karıştıran flaş bir adım geldi. Renzi, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile planlanan ortak basın toplantısını iptal etti.

İtalyan basını olayı "Renzi, Merkel ve Hollande'e karşı: bölünme" şeklinde duyurdu

Renzi'nin şu ifadeleri kullandığı belirtildi; "Merkel ve Hollande ile basın toplantısı yapamam çünkü çıkan sonuçları paylaşmıyorum. Bu bir polemik meselesi değil. Zirvenin ekonomi ve göçle ilgili sonuçlarından memnun değilim." ifadelerini kullandı.

RENZİ TOPLANTIYI PROTESTO AMACIYLA İPTAL ETTİ


Fransa'nın ve Almanya'nın sığınmacı krizi ve ekonomik sorunların çözümüne ilişkin sunduğu önerilere katılmayan Renzi'nin, protesto amacıyla basın toplantısını iptal ettiği öğrenildi.

İtalya, en fazla göçmen akınına maruz kalan ülke olarak Afrika ülkeleri ile AB arasında sığınmacı anlaşması yapılmasını savunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.