Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett Belçikalı Libeert

İtalya'da 7,1 şiddetinde deprem
Son zamanlarda depremlerle sarsılan İtalya'da bir deprem daha meydana geldi. İlk bilgilere göre merkezi İtalya'nın orta kesimleri olan 7,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

DEPREMİN MERKEZİ PERUGİA


Perugia kentinin 68 kilometre doğusunda/güneydoğusunda meydana gelen depremin yerin 108 kilometre altında yaşandığı belirtildi.

Depreme ilişkin henüz can ve mal kaybı bilgisi paylaşılmadı.

İTALYA 4 GÜN ÖNCE DE SALLANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere 26 Ekim'de de İtalya'nın merkezinde yer alan kırsal bölgede meydana gelen ve başkent Roma'da hissedilen 5.4 büyüklüğünde deprem olmuştu. Bu depremin ardından 6.4 büyüklüğünde yeni bir deprem daha meydana gelmişti.

Perugia kentinin yaklaşık 66 kilometre güneydoğusunda, yerel saatle 19.11'de gerçekleşen ilk depremin, birkaç saniye sürdüğü ve herhangi bir mal ve can kaybına yol açmadığı kaydedilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.