Öne Çıkanlar suriye terörist ingiliz gazeteci intihar

Joe Biden ABD medyasının hedefinde

Giden geleni aratıyor... ABD Başkanı Joe Biden, sıkıntılı günler karşısında ülkesi için iyi liderlik yapamadığı gerekçesiyle hedef tahtasına oturtuldu. 78 yaşındaki Biden, ülkesinde beklentileri karşılayamadığı gerekçesiyle çok sıkı bir şekilde eleştiriliyor.

Eski Başkan Trump da durumun farkında. Fırsattan istifade eden Trump "Koronavirüs kontrolden çıkıyor, tedarik zincirimiz çöküyor. Afganistan'da aşağılandık, sınırımız tam bir felaket. Benzin fiyatları ve enflasyon hızla artıyor." açıklamasında bulundu.

"BIDEN BAŞARISIZ OLDU" YORUMLARI

Öyle ki Trump'ın gitmesi için canhıraş bir şekilde çalışan CNN International bir Biden'dan şikayetçi. Televizyon ABD Başkanı için "Beyaz Saray'daki devlet odalarından birinden veya başkanlık kompleksinin başka bir yerinde televizyonda kısa konuşmalar yapma modeline düştü." dedi.

"KRİZ LİDERLİĞİ BAYATLADI"

ABD basını dört bir koldan Biden'ı acımasızca eleştiriyor. 1 trilyon dolarlık altyapı planı ve 3.5 trilyon dolarlık harcama planının Kongreden geçememesi huzursuzlukları artırdı. "Joe Biden'ın kriz liderliği markası biraz bayatladı." yorumları yapıldı.

LİDERLİĞİ ÇOK TARTIŞMALI

Biden'ın imaj tazelemek için çeşitli gezilerde bulunsa da yeterli olmuyor. Liderliği artık çok şüpheli. Basında Biden'ın Kongre gündeminde ne olduğunu bile bilmediği tartışılıyor.

"TRUMP SİNSİ SİNSİ İLERLİYOR" YORUMLARI

ABD'de artan sorunlar sonrası demokratlar tedirgin. Ara seçimlerin Cumhuriyetçi bozgunu olacağından korkuluyor. Kulislerde "Başkan Donald Trump sinsi sinsi ilerliyor. Beyaz Saray bile işlerin iyi gitmediğini kabul ediyor" yorumları yapılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.