Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

John Kirby'nin Rus muhabire patlamasının sebebi varmış! İşte
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Rus RT televizyonu muhabiri Gayane Chichakyan'nın ısrarla sorduğu "Türkiye'nin Irak'a asker göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna sinirlenince sert yanıt verdi. Kirby "Bu soruları hala utanmadan sorabiliyor olmana şaşırıyorum, Rus hükümetine soramadıklarını bana neden soruyorsun?" yanıtını verdi. Olay dünya basınına da yansıdı.



BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLAYMIŞ...



Sakin tavırlarıyla bilinen John Kirby'nin çileden çıkması şaşkınlık yaratmıştı ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Rus muhabir John Kirby'yi daha önce de çileden çıkarmış. Ekim ayında  yine bir basın toplantısı sırasında Moskova'nın sözcülüğüne soyunan muhabir "Rusya'nın Suriye'de hastane bombaladığına yönelik elinizde güçlü bir belge var mı" diye sordu. Kirby'nin verdiği cevaplardan tatmin olmayan muhabirin ısrarcı tavrı ABD'li sözcüyü kızdırdı. Kirby en sonunda RT muhabirine Türkiye sorusuyla patladı..

Komplohaber.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.