Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Kemal Almanya dışişleri bakanlığına oynuyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da yayın yapan Focus'tan Frank Nordhausen'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu soruları Alman Dışişleri Bakanı edasıyla yanıtladı.

TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ

Almanların istediği gibi, Türkiye'yi yerden yere vuran CHP Lideri, ülkede can ve mal güvenliğinin olmadığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir kamuoyu yoklamasına göre Almanların yüzde 90’ı şu sıralar Türkiye’ye seyahat etmek istemiyor çünkü mesela yanlış bir tişört veya yanlış bir şaka yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korkuyu duymakta haklılar mı?"sorusuna şöyle yanıt verdi:

"GÜVENLİK GARANTİSİ YOK"

"Ne yazık ki böyle bir ortamın gerçekten mevcut olduğunu tespit etmek durumundayım. Uzun zamandır Türkiye’de halihazırda hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını söylüyorum: ne canınız ne de mal ve mülkünüz için. Devlet elbette terör organizasyonlarının propagandasına karşı önlemler almalıdır. Maalesef yasaların geçerli olmadığı ve adaletsiz bir dönemde yaşıyoruz. Dünyanın güvenini yeniden kazanmak için Türkiye acilen normale ve demokrasiye geri dönmek zorunda."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim cekli 7 yıl önce

Chp lideri sozde lidersin cunku fetonun ve dis ulkelerinin piyonusun'senden baska ne beklenebilir ulkeni almanlara sikayet etmen ´bizim guzel bayburtun cok hos bi cumlesi var " cokta tin"

Avatar
Ishak alp 7 yıl önce

Ulan siz chpliler ne zaman su avrupanin dasakciligini birakacaksiniz sizde hic milli gurur yokmu yaziklar olsun

Avatar
Turhan 7 yıl önce

Ulkede kar maskesiyle banka doydular atatürk maskesiyle ulkeyi soydu bu soysuz chpliler

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Sözde Atatürkcü özde yahüdü CHP liler Etrafınıza bir bakın nerde bir CHP li varsa ya babasının dedesinin partisidir onun için savunuyor yada dinsizdir başka yere oy veremiyor Lan gavat kendi ülken bu Ülkeden başka ülke yok Ama size ülke çok pezevenk

Avatar
bilo 7 yıl önce

çüş çüşkü çüş can dündarla kalsaydında bu sosyal demokratlar senden kurtulsaydı