Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd asker

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in, New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Toplantısı'na katılmak için İstanbul'dan uçağa bineceği sırada rahatsızlandığı açıklandı.

Göğüs ağrısından şikayetçi olan Atambayev’e ilk müdahaleyi yapan doktorlar, Cumhurbaşkanının acil sağlık kontrolünden geçmesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi.

NEW YORK ZİYARETİ İPTAL EDİLDİ

New York ziyareti iptal edilen Atambayev’in yerine, Dışişleri Bakanı Erlan Abdıldayev’in BM Genel Kurulu’nun 71’inci oturumuna katılacak Kırgız heyetine başkanlık edeceği kaydedildi.

TÜRKİYE'DE DOKTOR GÖZETİMİNDE KALACAK

Akipress Haber Ajansı, Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi yetkililerine dayandırdığı habere göre, 60 yaşındaki Cumhurbaşkanı Atambayev, bir süre Türkiye'de doktor gözetiminde kalacak.

NE OLMUŞTU?

"Tayyip abi para ver" diyerek canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ülkesi için para isteyen Atambayev, Türkiye'nin Rusya ve FETÖ ile yaşadığı krizde Ankara hükümetinin yanında yer almamıştı. "Türkiye Rusya'dan özür dilemeli" diyen Atambayev, Türkiye'nin Kırgızistan'daki FETÖ yapılanmasına yönelik uyarılarını dikkate almamış ve Türkiye aleyhine açıklamalarda bulunmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.