Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Kriz derinleşiyor! Rusya Türkiye'den beyaz et alımını durdurdu!
Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağından sonra iki ülke arasındaki gerilim sürüyor. Rus Interfax haber Ajansı'nın geçtiği habere göre Rusya, Türkiye'den satın aldığı beyaz et alımını 1 Aralık itibari ile durdurduğunu açıkladı.

Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rusya'dan ilk yaptırım geldi. Interfax ajansının açıklamasına göre, Rus şirketleri, 1 Aralık'tan itibaren Türkiye'den beyaz et ithalatını durdurma kararı aldı.

TÜRKİYE'DEN TAVUK ETİ ALIMAYACAK

Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağından sonra iki ülke arasındaki gerilim sürüyor. Rus Interfax Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre Rusya, Türkiye'den satın aldığı beyaz et alımını 1 Aralık itibari ile durduracağını açıkladı.

RUSYA'YA 23.5 MİLYON DOLARLIK TAVUK SATTIK

Türkiye'nin Rusya'ya yaptığı önemli ihraç kalemlerinden birini de beyaz et oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl Rusya'ya 16 milyon dolarlık tavuk eti ihraç edildi. Bu rakamın, 2015 sonu itibari ile 23,5 milyon doları bulması bekleniyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.