Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Küstah Amerikalıdan darbe çığırtkanlığı
Washington merkezli, muhafazakar düşünce kuruluşu American Enterprise Institute'ta (AEI) eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin imzasıyla yayımlanan makalede küstah ifadeler kullanıldı.

Türkiye'de darbe olması durumunda ABD'nin darbe yönetimiyle çalışmaya devam edeceği anlatıldı.

“MUHAMMED MURSİ GİBİ BİR SEMPATİSİ OLMAZ”

Rubin daha sonra, Türk ordusunun yönetime el koyup Erdoğan ve yakın çevresini hapse koyduğunda ne tepki verileceğini soruyor. Rubin, seçim dönemindeki bir Obama yönetiminin, olası bir darbede, darbeciler "demokrasinin restorasyonu" konusunda açık bir yol haritası çıkartırlarsa, onları "azarlamaktan" daha fazlasını yapmayacağını savunuyor.

SKANDAL İFADELERE DEVAM ETTİ

Erdoğan'ın, Muhammed Mursi gibi bir sempati de yaratamayacağını söyleyen Rubin, Mursi devrildiğinde onun demokrasiye olan bağlılığının hala bir tartışma konusu olduğunu, ancak Erdoğan için böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını kaydediyor. Cumhuriyetçi ya da Demokrat başkan adaylarının ABD'nin prestijini darbe öncesindeki duruma (status quo ante) dönmek için tehlikeye atmayacağını belirten Rubin, adayların darbeye sözde karşı çıkacaklarını, ancak yeni rejimle birlikte çalışacaklarını söyleyerek yazısını bitiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa ergen 8 yıl önce

Bu saatten sonra o darbeleri kendi ülken icin planlasan amarikanin gelecegini kurtarmis olursun

Avatar
osmanli 8 yıl önce

Fetö işe yramadi.okadar beslediler ama. Olmadi simdi orduya darbe yap diyorlar.hala kafalari eski turkiyede.geri zekali bunlarin alayi.. İnş.ABD nin çöküşü yakindir..

Avatar
serafettin bicakci 8 yıl önce

O oyunlariniz tutmayacak Allah hinizniyle

Avatar
arslan unsal 8 yıl önce

Turkiyemizin her zaman en buyuk dusmani bati olmustur. Ekonomik ve siyasi buyume ve bagimsizligimizin dolu dizgin yukseldigi bu gunlerde amerikani

Avatar
arslan unsal 8 yıl önce

Abd.isin farkina vardigindan beri bu yolda calisiyor. Simdi acikca ilan etti. Vatan haini olmayan herkes boyle bilip ona gore tavir almali. Hic suphesiz en buyuk dusmanimiz batidir. Cunku bu zihniyetle ve bu hizla buyuyen turkiye batinin gormek isteyecegi son seydir

Avatar
Hacı Asım Arnaut 8 yıl önce

Parası olmayanın paraan deyerını daha iyi anlar. Ana baba vefat ettıkten sonra ana baban deyerını daha iyi anlar. Vatanı olmayan (benım gibi) vatanın deyerını daha iyi anlar, o yüzden vatanı kaybetmeden deyerını bilin!!! Türk devletın aleine ki malesef türk vatandaşları olarak insanlara sesleniyorum!!! Uyanın İsrailın programı bütün dünyada ve özelıkle Türkiyede gerçeklenmekte!!!, Türkiyede zanetmesınler ki birleri kazanacakler, herkez kaybedır o yüzden bir olun!!! Endonesyadan başta Cumhur başkanınıza ve bütün Türkiyeme selam olsun. Başınız dik müsliman Türkiyey en azından bi 500 miliyom arkanızda var, yeter ki siz Türkiye içınde bir olun.

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Amerika'da 10 seneye kalmaz ortalık ya karışır ya da ayrımcılık başlar. Demedi demeyin. Bu şerefsiz zannetmesin ki USA böyle devam edecek. Artık derebeylik Zaman'ı bitti be Rubin, ileride siz Türkiye'ye yalvaracaksınız da haberiniz yok

Avatar
m.k 8 yıl önce

Şeyini şey yaptırmışsın sen.sıra size geliyo sizi kim kurtaracak