Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Kuzey Kore'den ABD ve Japonya'ya tehdit

Kuzey Kore yönetiminden, BMGK'nın Kore'ye yönelik yeni ekonomik yaptırım kararının ardından çok sert bir açıklama geldi.

"JAPONYA'NIN YAKINIMIZDA YER ALMASINA GEREK YOK "

Kuzey Kore'nin resmi yayın organı tarafından yapılan açıklamada "Japonya'yı oluşturan 4 adanın 'Juche' nükleer bombasıyla denize batırılması gerekir. Artık Japonya'nın yakınımızda var olmasına gerek yok" dendi.

ABD'Yİ KARANLIĞA ÇEVİRELİM

Açıklamada "İğrenç yaptırım kararı nedeniyle ABD kuduz köpekler gibi dövülmeli. ABD anakarasını küle ve karanlığa çevirelim. Öfkemizi, şimdiye kadar hazırladığımız tüm misilleme araçlarıyla çıkaralım" ifadelerine yer verildi. 

Kuzey Kore'den ABD ve Japonya'ya tehdit

KUZEY KORE'NİN HİDROJEN BOMBASI

Pyongyang yönetimi 2006 yılından bu yana en güçlü nükleer denemesini 3 Eylül'de gerçekleştirdi.
Kuzey Kore'den ABD ve Japonya'ya tehdit

Tasarıyla birlikte nükleer programını sürdüren Kuzey Kore'nin rafine petrol satışına sınırlama geliyor. Doğalgaz ve en büyük ikinci gelir kaynağı tekstil ihracatına ambargo uygulanması talep ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.