Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

Kuzey Koreli manyak boş durmuyor!
Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un, Üçüncü Dünya Savaşı'na hazırlanıyor. Gizemli diktatörlüğün lideri, tank ve bazukaların da katıldığı askeri tatbikatlar düzenleme kararı aldı. Kim, "ordunun en zor savaşa hazırlanması için sık sık tatbikat yapması gerektiğini" söyledi.

ASKERİ BİRLİKLERİ VE SİLAHLARI DENETLEDİ

Kuzey Kore devleti, Kim'in askeri birlikleri ve silahları denetlerken görüntülerini yayınladı. Görüntülerde Kim, askeri yetkilileri dinlerken ve tank ile silahları işaret ederken görülüyor. Diğer görüntülerde Kuzey Kore diktatörünün elinde dürbün var.



İktidarı babasından devralan Kim, iddialara göre Kuzey Kore ordusuna tatbikatların sayısını arttırması talimatını verdi. Devlet medyasına göre ordusunun "savunma ve saldırıda kusursuz olduğunu ve en çetin savaşa hazırlanmak için sık sık askeri harekat düzenlenmesi gerektiğini" söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.