Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Merkel'in hoşuna gitmemiş!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Delbrück kentindeki bir seçim etkinliğinde yaptığı konuşmada Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın Almanya'ya yönelik yayınladığı seyahat uyarısıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Merkel "Şunu açık bir biçimde ifade etmek istiyorum. Her Türk vatandaşı ülkemize seyahat edebilir." dedi.

BİZİM ÜLKEMİŞ ŞÖYLE BÖYLE...

Almanya Başbakanı "Bizim ülkemizde hiçbir gazeteci tutuklanmıyor, hiçbir gazeteci gözaltına alınmıyor, ülkemizde fikir özgürlüğü ve hukuk devleti ilkeleri geçerli. Biz de bundan gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

DIŞİŞLERİ UYARMIŞTI

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı cumartesi günü internet sitesinde yayınlanan "Almanya Federal Cumhuriyeti'ne İlişkin Seyahat Uyarısı" başlıklı açıklama ile Almanya'da yaşayan ve Almanya'ya seyahat edecek Türk vatandaşlarını uyarmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Evet, hiçbir gazeteci tutuklanmıyor çünkü hiç biri doğruyu yazamıyor; yalan ve ABD - İngiliz uşaklığı uğrunda her ne yapılırsa vatana hizmet olarak görülüyor. Hastanelerinde yaşlı, emekli, işsiz, göçmen, yabancı ve sığınmacılara kasıtlı ölümüne, sakat bırakacak tedaviler uygulanıyor ve devletin desteği ile o doktorlara, hastanelere insanların hiçbir hakkı olmayan ülkedir Almanya. Bazen her gün, bazen her hafta Türklerin, sığınmacıların evleri kundaklanır, çocuk, bebek, kadın yakılır, sokakta saldırıya uğrar ve hiç bir suçlu yoktur ortada çünkü polisi, devleti o suçlunun arkasındadır. Her türlü düşmanlık ve kötülükleri vatanseverlik anlayışıyla halkına zorla empoze eder, medeni demokratik Almanya. Tutuklu gazeteciler dedikleri, Türkiyeyi yıkmak, parçalamak, çökertmek için hiç durmadan halkı saptırmaya uğraşan kendinin, batının köpekleridir. Kendi özgür basınları sıradan bir cinayeti bile hemen haber edemez, çünkü arkasından ırkçılık çıkma korkusuyla sessiz kalmayı tercih ederler. Binlerce çirkinlikleri çok kurnazca yaptıklarını sanırlar ve bununla da gurur duyarlar.