Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Michael Moore, Trump'ın kulesinin önünde 'Hepimiz Müslümanız' pankartı açtı

ABD'de muhalif görüşleriyle bilinen belgeselci Michael Moore, başkanlık seçimleri kampanyasında İslamofobik söylemleriyle tepki çeken Cumhuriyetçi Partili aday Donald Trump'ı, New York'taki Trum Tower'ın önünde protesto etti. Gökdelenin önünde "We are all Muslim" (Hepimiz Müslüman'ız) yazılı bir pankart açan Moore, herkesi bu mesajla çekilmiş fotoğraflarını "WeAreAllMuslim" etiketiyle sosyal medya üzerinden paylaşmaya çağırdı.

"Sen de bize katılabilirsin"

Moore, çekilen fotoğrafları Trump'a göndereceğini söylerken ünlü iş adamına "Sen de bize katılabilirsin" çağrısında bulundu.

Moore Twitter üzerinden paylaştığı mesajda "Trump Tower'a gittim ve polisler gelene kadar bu mesajı taşıdım. Daha sonr aise Trump'a bir mektup yazdım" ifadesini kullandı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.