Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Mısır'daki Rus uçağını IŞİD mi düşürdü? Rusya'da farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor...
Mısır'da Rus yolcu uçağı teknik bir arıza nedeniyle mi düştü? Yoksa IŞİD mi düşürdü. Terör örgütü IŞİD saldırının yapıldığı günden beri uçağı kendilerinin düşürdüğünü ileri sürüyordu. Düne kadar Ruslar bu iddiaları yalanlayan açıklamalar yapsa da, dün Moskova'dan "uçağı IŞİD düşürmüş olabilir" açıklaması gelmişti. Bugün ise durum bir kez daha tersine dönmüş durumda. Rusya Devlet Başkanı Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya'nın Suriye'deki operasyonları ile Mısır'daki uçak kazasının farklı konular olduğunu belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya'nın Suriye'deki operasyonları ile Mısır'daki uçak kazasının farklı konular olduğunu bildirdi.

A321 uçağının düşmesi ve Suriye'deki krize değinen Peskov, "Bu konuda bu tür varsayımlara kesinlikle yer yok. Bu iki farklı konunun bağdaştırılması yanlıştır" ifadesini kullandı.

Peskov şu şekilde devam etti: "Bu konudaki spekülasyonlar çoğaldı. Birçok kez soruşturma sırasında varsayımların ortaya atılabileceğini bildirmiştik. Fakat bu, varsayımların gerçeği yansıttığı anlamına gelmiyor. Soruşturma sonucunda elde edilen bilgiler tabi ki kamuya açıklanacaktır. "

Peskov kesin bilgilerin ne zaman açıklanacağını bilmediğini belirterek, “Bu soruya şu anda cevap veremem, çünkü yeni bilgiye henüz ulaşılamadı" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.